Nyhedsbrev nr. 8 2015

Indsamleruddannelse er klar

Som bekendt  er affaldsindsamlerprøven nu en realitet. I alle affaldsindsamlingsvirksomheder skal der fremover være mindst én person med ledelsesansvar, som har bestået indsamlerprøven og dermed fået et indsamlerbevis.

Prøven består af 25 spørgsmål, der besvares med afkrydsning. Prøvedeltagerne skal svare rigtigt på 20 spørgsmål for at bestå. Gebyret for at tage indsamlerprøven i 2014 er 1.600 kr., hvilket dækker over tre forsøg. Hvis man ikke består prøven første gang, bliver man præsenteret for 25 nye spørgsmål.

Det hele foregår online på https://www.affaldsregister.mst.dk, og det kræver nogen forberedelse at bestå prøven. Alt undervisningsmateriale ligger samme sted, og man behøver ikke tage prøven, før man føler sig helt klar. Efter forberedelsen logger man sig ind med sit medarbejder NemID og tager prøven.

Virksomheder, der står i Affaldsregisteret som indsamlere, skal have indsamlerbeviset inden den 1. juli 2015 for at kunne fortsætte med indsamlervirksomheden.

ITD og DTL tilbyder nu korte forberedelseskurser, som klæder dig godt på til prøven:

ITD tilbyder kursus
Onsdag den 15/4 – Huset online casino i Middelfart
Hold 3              Klokken 10.00 – 14.00
Hold 4              Klokken 17.00 – 21.00

Hent yderligere information: Her

DTL tilbyder kursus på messen TRANSPORT 2015 i Herning:

Hent yderligere information: Her!

indsamlerprove

Messetilbud fra Superdæk

Foreningens samarbejdspartner, SUPERDÆK  har gode tilbud med på messen – lige fra kaffe og dæk-dognuts til rabatpriser på bl.a.Newtrack 385/65R22.5.

Se tilbuddene: Her!

Uddannelse er vejen frem

ITD har udsendt forårets kursusprogram, og der er gode udfordringer for alle i transportbranchen.

Kursernes form og indhold passer til dagligdagen og behovene i din transportvirksomhed. Du bliver opdateret på, hvad der sker af nye ting på lovgivningsfronten, blandt kunderne og hos konkurrenterne.

Læs forårets kursusprogram her.