Nyhedsbrev nr. 7 2016

Følg de unge lastbilchauffører på TV i aften

Torsdag aften er der mulighed for at følge en række unge chauffører på arbejde, når DR1 sender første af fire programmer om unge chauffører. Programmet ”De unge truckere” sendes på DR1 klokken 20.30

Udsendelserne følger blandt andre 22-årige Terese og Christian, der påbegynder en tilværelse som truckerkærester i det nordlige Norge. Seerne kommer også til at møde 21-årige Nicklas “Æblekind”, der skal manøvrere sig igennem trafikken med en 57 meter lang vindmøllevinge.

Udsendelserne følger også 26-årige Marcus Momme Secher, der udlevede drømmen som langturschauffør på de nordamerikanske veje, da han sidste år arbejdede i Canada som led i et projekt, der er støttet af Transportens Udviklingsfond.
– Den danske transportbranche er benhård. Nutidens unge fravælger faget, og de chauffører, der er tilbage, bliver ældre og ældre. Men der er stadig nogle helt unge mænd og kvinder, der tror på livsstilen som truckere og som investerer alt i et liv på landevejen, skriver DR i en præsentation af udsendelserne.

DR har tidligere lavet en dokumentarudsendelse om ”De unge fiskere”. Den skabte en stor og positiv opmærksom om arbejdet som fisker.

– Vi håber, at udsendelserne om de unge lastbilchauffører kan få den samme positive effekt. Vi synes jo, at jobbet som chauffør bliver talt ned i disse år. Det er job med en stor grad af frihed og en god løn, som må tiltale mange unge, siger direktør i arbejdsgiverorganisationen ATL, Lars William Wesch.

SMS service – prøv det gratis!

Servicen fra ITD gør det muligt for dig at kommunikere direkte med firmaets biler via SMS – uanset hvor de befinder sig i verden, og uanset om chaufføren har tid og mulighed for at tage stilling til din besked.

Læs mere her – og prøv det gratis indtil 15. maj!!

 Lækker forårsjakke

Var du ikke heldig at vinde den lækre forårsjakke under RAV medlemsfesten forleden, kan du købe den til  Forårspris: 249 kr.

Ring til Britta og bestil Tlf. 7430 3385