Velbesøgt RAV generalforsamling

Knapt halvdelen af foreningens medlemmer mødte op til foreningens årlige generalforsamling i Hovborg i lørdags og bidrog dermed til at festlig og interessant generalforsamling, som der efterhånden er god tradition for i foreningen.

Deltagerne kunne høre formanden aflægge beretning, der udtrykte tilfredshed med foreningsåret og optimisme for den kommende tid.

”Vi kaldes ofte for en ”kaffeklub”, men det er mere end som så. Vi ser os selv som et tæt forbundet fællesskab, hvor vi kan dele viden, hjælpe hinanden og skabe netværk med ligesindede vognmænd. Det er det, der er vores primære styrke. Set fra min kant er tillid og det lokale kendskab to vigtige begreber i denne sammenhæng”, sagde Frede Matzen bl.a.

Forsamlingen gav genvalg til bestyrelsesmedlemmerne, Niels Ove Kristensen, Asger Sørensen og Tonny Sørensen.

Medlemsfesten samlede 155 feststemte deltagere, der nød den gode mad og et veloplagt orkester i krosalen. Takket være gode sponsorer kunne de heldige yderligere glæde sig over at tage online casino imod en af de mange gevinster, udloddet af foreningens samarbejdspartnere.

Læs beretningen, resume af indlæg og se stemningsbilleder fra dagen på: www.ravf.dk

Ændret gyldighedsperiode for EU kvalifikationsbeviser

Trafikstyrelsen vil efter henvendelse fra ATL og DI Transport ændre praksis vedrørende udstedelse af EU Kvalifikationsbeviser, således at de nye chaufføruddannelsesbeviser udstedes med gyldighed i fem år fra udløbet af det gamle bevis, hvis uddannelsen er gennemført inden for tre måneder før udløbet af det gamle bevis.

Som det er nu udstedes chaufføruddannelsesbeviser i forbindelse med fornyelse med gyldighed i fem år fra det tidspunkt, hvor chaufføren har gennemført sin uddannelse.

Trafikstyrelsen forventer at den nye praksis kan træde i kraft inden for 4 – 6 måneder efter ændring af IT systemet og ændring af bekendtgørelsen om Kvalifikationsuddannelsen.

Er din hjemmeside opdateret?

Hvis en virksomhed ikke har mobiloptimeret sin hjemmeside, kan det snart blive svært at komme til tops i søgeresultaterne på Google.

Det står klart, efter søgegiganten har offentliggjort en ny ændring til sin søgealgoritme.

Ændringen, som træder i kraft 21. april, betyder, at mobilvenlige hjemmesider fremover i langt højere grad bliver favoriseret i mobile søgeresultater frem for ikke-mobilvenlige hjemmesider.

Mere end halvdelen – svarende til 53 procent – af de testede hjemmesider lever i en undersøgelse ikke op til Googles nye krav og står dermed til at miste fodfæste i Googles søgeresultater.

Alene blandt de 243 mest besøgte hjemmesider i Danmark er 49 procent endnu ikke klar til Googles nye algoritme.

Kontakt venligst foreningens konsulenttjeneste, hvis du ønsker rådgivning om hjemmesider.

Spring køen ved indgangen til transportmessen over

I den kommende uge afholdes messen TRANSPORT 2015 i Herning.

Det er gratis at komme ind på Transport 2015 og din billet giver også adgang til Busmessen. Du kan printe din billet ved ankomst til MCH Messecenter Herning, men vil du undgå køen, så print billetten hjemmefra og gå direkte gennem kontrollen.

Parkering er gratis.

Anvend dette link: Print billet