Nyhedsbrev nr. 5 2014

Christian Jensen gæstetaler på årets generalforsamling

Der kommer ikke til at mangle klare synspunkter, når vognmand Christian Jensen, Aså gæster årets generalforsamling lørdag den 1.3.14 i Hovborg!

Christian Jensen er kendt for at sige tingene lige ud og ikke mindst for at have en skarp pen. Det er dog ikke for at benytte lejligheden til at drive politisk propaganda, at foreningen har inviteret den erfarne vognmand. Derimod har Christian Jensen i sit over 50 årige virke som vognmand og organisations- og folketingsmedlem haft mange spændende oplevelser, som han formodentlig ville gengive nogle af og som ganske givet er værd at lytte til. Få kender som han branchen indefra og ikke mange har holdt stand i så lang en periode under særdeles skiftende betingelser for erhvervet.

Og skulle nogen være interesseret i en kommentar til tingenes aktuelle tilstand er han nok mand for at give et klart svar!

 

Klar besked om kombinationer, der kan udnytte de nye vægtgrænser

Usikkerhed om den praktiske virkning af de nye vægtgrænser har været udpræget. Specielt i 6-akslede kombinationer med trækker og trailer kan der opstå tvivl om, hvorvidt bestående materiel kan udnytte total vægtgrænsen på  50 t.

Foreningen har derfor inviteret konsulent Steffen Johannsen fra ITD til at give et indlæg om reglerne og besvare spørgsmål. Tag evt. kopi af registreringsattester med til generalforsamlingen, hvis du vil have en konkret beregning.

Ny foreningsaftale med Dansk Erhvervsfinansiering

Planlægger du at anskaffe en ny varebil – kassevogn, værkstedsvogn – eller 4-hjuls trækker til chefen selv – så har Dansk Erhvervsfinansiering et særligt tilbud til foreningens medlemmer.

Foreningen har truffet aftale med virksomheden, der er et leasingselskab som primært beskæftiger sig med leasing af varebiler til professionelle. Vi har udvalgt et aktuelt tilbud til foreningens medlemmer, men selskabet skaffer naturligvis det materiel, som kunden måtte være interesseret i.

Se tilbuddet på medlemsiderne via dette link!

Generalforsamling 2014

Foreningens generalforsamling og medlemsfest afholdes i år

Lørdag den 1. marts 2014 – i Hovborg

Indkaldelse med program er udsendt – tilmeldingsfrist til medlemsfesten er den 24. februar 2014.