Nyhedsbrev nr. 4

NYHEDSBREV NR. 4 2013

1. Foreningen har afholdt årlig generalforsamling
2. Solid tilslutning til vognmandsfesten
3. Stærkt medlemstilbud på brændstof fra OK

1. Foreningen har afholdt årlig generalforsamling

Foreningen har afholdt årlig ordinær generalforsamling i Hovborg den 2.3.13. Eller rettere – for første – og forhåbentligt sidste – gang 2 generalforsamlinger, hvilket var nødvendigt for at opfylde formalia.
Ca. 50 deltagere var mødt op for at høre formanden aflægge beretning om et turbulent år og lytte til diverse indlæg. Årets gæstetaler var statssut. revisor Kaj Glochau, KPMG, der havde kaldt sit indlæg “Er der en fremtid for danske vognmænd?”

Læs referat fra generalforsamlingen samt et resume af Kaj Glochaus indlæg via dette link Referat fra generalforsamling 2013

Læs også referat fra den efterfølgende:  Generalforsamling i RAV af 2012

2. Solid tilslutning til vognmandsfesten

Traditionen tro blev årets vognmandsfest afviklet i forbindelse med generalforsamlingen lørdag aften den 2. marts 2013.

“Madam Blå” sørgede for den kraftfulde og underholdende musikalske kulisse. En tradition, der efterhånden har bidt sig fast og som igen i år bevirkede at dansegulvet var godt fyldt op.

Hovborg Kro stod for menuen, der blev serveret med effektfuld præcision, så alle 180 deltagere i Hovborg hallen fik varm mad nøjagtigt samtidigt.

Der er efterhånden skabt faste rammer for, hvordan de faste deltagere i vognmandsfesten vil have det – og det skulle der efter sigende heller ikke blive lavet om på til næste år!

 

3. Stærkt medlemstilbud på brændstof fra OK

På generalforsamling blev foreningens nye samhandelsaftale med det danske olieselskab OK præsenteret. Aftalen indeholder væsentlige fordele for foreningens medlemmer, herunder en rabataftale, der burde være interessant for de fleste virksomheder.

Kontakt foreningskontoret på info@ravf.dk – eller ring 22735041 for at få nærmere oplysninger.