Kan du sige nej tak til en gratis fest?

Tidspunktet for foreningens generalforsamling lørdag den 4. marts 2017 nærmer sig.

Bestyrelsen håber på den sædvanlige solide tilslutning og deltagelse kræver ikke tilmelding – man møder blot op.

Derimod kræver det tilmelding til medlemsfesten samme aften, hvor der er tradition for hygge, højt humør, god mad og en festlig svingom med MADAM BLÅ helt i front!

I år vil den regning, der kan dumpe ind i mailboxen efter festen, oven i købet være væsentlig lavere – og måske på kr. 0. Deltagelse er nemlig gratis for medlemmer med 1 ledsager.

Så skynd dig at at melde Jer til hos hos et medlem af festudvalget – sidste frist er i dag:

Carl Jørn Schmidt:          7539 3537 / 4040 0976   mail: cjschmidt@mail.dk

Asger Sørensen:             4051 2682                     mail: post@asger-sorensen.dk

Tonny Sørensen:             2090 0511                     mail: post@tonnyskranservice.dk

 

Virksomhedsejere kan bruge deres private NemID i deres virksomhed

Fremover kan virksomhedsejere nøjes med ét nøglekort, når de bruger NemID til digital indberetning. Det vil give lettere adgang til offentlig selvbetjening for over en halv million virksomheder.

Den nye mulighed for at bruge privat NemID i virksomheden frem for et erhvervs-NemID gælder virksomhedsejere, der ejer en enkeltmandsvirksomhed, eller alene kan tegne et iværksætterselskab, anpartsselskab, aktieselskab eller anden virksomhedsform.

I de små virksomheder er det ofte ejeren selv, der læser den digitale post, søger refusion ved sygdom eller giver en fuldmagt til en revisor. For dem vil det derfor gøre det administrative arbejde lidt lettere, når de fremadrettet kun behøver at anvende ét nøglekort, siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K).

Alt incl. til kr. 99,00?

I transportsektoren er vi vant til, at der stilles store krav til konstant effektivisering. Kunderne forventer, at priserne ikke må stige – helst skal de falde!

Prispresset er om muligt endnu kraftigere hos udbyderne af mobiltelefoni.

Læs her, hvad du i øjeblikket kan få af tale, SMS, roaming i EU, data m.v. for blot kr. 99,00 om måneden.

Digitale hjælpemidler på kroen

Hovborg Kro danner rammer om et arrangement, hvor ITD har indbudt en række samarbejdspartnere, der tilbyder digitalt værktøj til transportbranchen. Leverandørerne byder hver for sig på produkter, der kan være en hjælp i hverdagen for vognmanden.

Arrangementet, der har titlen “Fremtidens Transport”,  afholdes torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 – 22.30 på Hovborg Kro.

Deltagelse er gratis og der startes med spisning.

Du kan læse invitation og program her.