RAV studietur 2015 –

Bestyrelsen har udsendt invitation til årets studietur for medlemmer. Turen afvikles i perioden fra torsdag den 8. oktober til søndag den 11. oktober. Destinationen er Bruxelles og målet er et besøg med rundvisning i Europa parlamentet fredag formiddag. Der er lagt op til et livligt, oplysende foredrag og et besøg i plenarsalen under ledelse af en af Parlamentets dansktalende ansatte.  Her er der mulighed for at se plenarsalen og muligvis overvære noget af et plenarmøde. I EU-kvarteret er der mulighed for at opleve hele miljøet … jakkesættene, de sorte biler, coffee-to-go og kendte ansigter fra tv-nyhederne. Det hele er her! Lørdagen tager vi til en anden historisk belgisk by, Antwerpen, hvor der er lagt et omfattende program med besøg på nogle af byens hovedattraktioner. Turen foregår i bus og du kan hente udførligt program: Her!

ITD on Tour

Traditionen tro indbyder ITD nu til fem åbne medlemsmøder fordelt over hele landet. I vor landsdel holdes mødet 30/9 fra kl. 17-20 – ITD – Lyren 1 – 6330 Padborg Ud over den gode debat er der også sat tid af til at snakke på kryds og tværs, og der er naturligvis også noget godt til maven. Se også plakat om arrangementerne. Den kan printes og hænges op, hvis I har lyst til det. Program:

  • Aktuelle politiske emner
  • ITD Medlemsservice
  • ILT, Innovationscenteret for Logistik og Transport
  • ITD HjulmandKaptain
  • Networking og fællesspisning

Alle – også ikke medlemmer – er velkomne – tilmelding kan ske via dette link

Vognmandsdag hos NDI, Brørup

Onsdag den 21. oktober slår Nordisk Dæk Import og Superdæk dørene op og åbner pladsen for et omfattende arrangement, hvor vognmandsbranchen er i fokus. Udover en rundvisning i virksomheden og præsentation af det imponerende dæklager, smedning af specialfælge og regummirering af dæk  kommer MAN karavanen forbi og viser et udvalg af storvognsmodeller. Endelig er der – som altid når NDI inviterer – mulighed for a få sulten stillet! Hent program via dette link:  vognmandsdagen. Tilmelding er nødvendig senest den 7. oktober – enten til din lokale SDS afdeling eller til salgskonsulenten i dit område: Per Erichsen – tlf. 4030 9100.

Mauten på 5 aksler stiger

Fra 1. oktober stiger mauten for vogntog med fem eller flere aksler fra 0,131 euro pr. kilometer til 0,135 euro pr. kilometer. Se mauttaksterne gældende fra 1. oktober på ITD Landeinfo. Samtidig skal alle køretøjer med en vægt over 7,5 tons fra 1. oktober betale maut på de tyske motorveje samt udvalgte hovedveje. Se et kort over mautpligtige veje her. Læs i øvrigt mere om vejskatter og forhold i alle Europas lande på ITD’s landeinfo.