Nyhedsbrev nr. 21 2014

RAV udflugten til Harzen – stadig plads til de hurtige!

Foreningen har udsendt invitation til medlemskredsen med program for årets RAV-udflugt, som i år går til Harzen med Papuga Rejser fredag til søndag 26. – 28. september. Undervejs er der stop med guided byvandring i Friedrichstadt.

Bestyrelsen glæder sig over, at turen kan gennemføres – og der er stadig ledige pladser i bussen til de hurtige!

Har du lyst til at være med og kan tage en hurtig beslutning – så ring til Frede eller send en mail til info@ravf.dk inden idag kl. 15.00 – så der er plads til dig/Jer på turen!

Husk tilmelding til besøg hos TUC!

Vi minder om, at fristen for tilmelding til foreningsarrangementet hos TUC, Vejen er på fredag den 12. september.

TUC giver lidt godt til ganen fra pølsevognen og der er mulighed for fri leg på det store køretekniske anlæg.

Arrangementet afholdes hos TUC i Vejen FREDAG D. 19.09.14 fra kl. 16.00 – 19.00.

Se invitation fra online casino TUC med tilmeldingsoplysninger m.v. her

Nye momsregler ved køb af bl.a. mobiltelefoner og tablets

Det bliver ikke mindre indviklet:

Den 1. juli trådte nye regler om national omvendt betalingspligt på mobiltelefoner, kredsløbsanordninger, pc’er mv. i kraft. Det betyder blandt andet, at man som køber kan få regninger både med og uden moms på forskelligt mobil- og it-udstyr. Køber hænger på fejlagtig opkrævet moms, så hvordan skal du som køber forholde dig?

Læs mere: her

Tre tilskud til ansættelse af ny medarbejder

Har du brug for ekstra hænder, men tvivler du samtidig på, om det skal være en fast ansættelse? Så tjek her de muligheder du har for at få tilskud til en midlertidig ansættelse.

Fagpilot
Fagpilotordningen er et relativ nyt tilbud til små og mellemstore virksomheder, som for eksempel gerne vil have udviklet nye produkter eller fremstillingsmetoder.

Job med løntilskud
Et job med løntilskud foregår sådan, at du modtager et tilskud til medarbejderens løn. Forløbet aftales mellem dig, medarbejderen, jobcentret og medarbejderens a-kasse.

Virksomhedspraktik
Virksomhedspraktik er et kort ophold i din virksomhed, som skal opkvalificere medarbejderen og gerne føre til et job på sigt.

Læs mere om betingelser og tilskuddets størrelse på  www.ase.dk