Nyhedsbrev nr. 17 2018

Få tilskud til at forenkle styring og administration

De små og mellemstore virksomheder kan nu søge råd og vejledning og få tilskud til indkøb af privat rådgivning, der kan hjælpe med at afklare, hvordan virksomheden kan digitaliseres og afdække de økonomiske og forretningsmæssige potentialer ved at gøre det.

SMV’er vil i denne forbindelse sige virksomheder med mindst 5 ansatte og det er Erhvervsministeriet, der har indset, at de mindre virksomheder måske afholder sig fra at købe dyr rådgivning, når man står over for at skulle indkøbe programmer til disponering og fakturering. Dermed kan man risikere at stå med en dyr løsning uden at få det tilstrækkelige udbytte. For der er mange leverandører, der tilbyder smarte løsninger og det kan være uoverskueligt at skulle vælge.

Overvejer du at indføre ny styringsteknologi for at lette det administrative arbejde og skabe et bedre overblik over biler og gods kan du søge om tilskud til rådgivning.

Nærmere information finder du på http://smvdigital.dk/

ITD indbyder til medlemsmøde

ITD indbyder til medlemsmøde på Hindsgavl Slot onsdag den 31. oktober 2018.

Foreningen har et associeret medlemskab af ITD og det betyder at alle medlemmer af Ribe Amts Vognmandsforening har mulighed for at deltage på lige fod med ITD’s øvrige medlemmer.

Programmet omfatter flere transportrelaterede indlæg og en 2-retters middag.

Program og link til tilmelding finder du her!

RAV studietur 2018 – et besøg i universet

Det var anderledes logistikopgaver, deltagerne i foreningens årlige studietur blev præsenteret for, da de 40 deltagere var på rundtur i Bremen området forrige weekend.

Ingen af de tilstedeværende medlemmer havde dog lyst til at byde på en ellers interessant opgave med at køre den årlige mængde af 90.000 tons malt til Bechs Brauerei – eller at fragte de 4.500.000 HL færdigprodukter væk – selvom det kunne krible i fingrene.

Til gengæld måtte det erkendes, at ingen i landtransport branchen råder over det rigtige materiel, når det drejer sig om at fragte udstyr ud til og affald hjem fra den internationale rumstation. Raketterne og de såkaldte ATV’er (Automated Transfer Vehicle) bygges på Airbus fabrikken i Bremen.

Under rundvisningen på Airbus fabrikken var der lejlighed til at “besøge” den internationale rumstation i form af en 1:1 model, der gav en fornemmelse af astronauternes trange arbejdsvilkår.

Det koncentrerede program levnede også plads til at dyrke det kollegiale fællesskab, som er et af foreningens kendemærker.

Mortensaften – tidspunktet nærmer sig

Traditionen tro indbyder foreningen også i år til “Mortensaften på kroen” – tidspunktet er fredag den 9. november 2018 – kl. 18.00.

Aftenens indlæg leveres af den kendte TV mand Frode Munksgaard, der bl.a. var ophavsmand til den populære tv-udsendelse “Hammerslag”.

Indbydelse til medlemmer med ledsager udsendes senere, men sæt allerede nu venligst X i kalenderen.

Velkommen til nyt medlem

Foreningen byder hjerteligt velkommen til nyt medlem

Benny Højbjerg Transport ApS, 6622 Bække