Nyhedsbrev nr. 16 2017

Vejen viser vejen!

Vejen kommune har netop scoret en 9. plads blandt alle landets kommuner i DI’s undersøgelse om lokalt erhvervsklima. Selvom Billund kommune kom endnu højere på en 4 plads er det for transportbranchen værd at glæde sig over de infrastruktur forbedringer, der er på vej i Vejen, bl.a.

Sideudvidelse af Damgårdsvej – efter at Vejdirektoratet har afvist klager over ekspropriationsbeslutningen er  projektet nu klar til at blive udført, så det bliver muligt af færdes for tunge køretøjer på den smalle, trafikerede vej.

Etablering af vestvendte ramper Esbjergmotorvejens tilslutningsanlæg 67 ved Vejen Øst – totalt kr. 28 mio. er på finansloven og kommunebudgettet og projekteringen starter i 2018.

Derudover er vejudvidelse og cykelsti Grindstedvej, tilretning til modulvogntog sydpå over Kongeåvej samt en række tiltag til at skille cyklister fra den kørende trafik igangværende.

Ses vi til “Det Vilde Ræs” i Brørup i morgen?

Ses vi hos NDI, Brørup i morgen til “Det Vilde Ræs” behøver du hverken at medbringe paraply eller regnfrakke:

Høringssvar til indledende høring af ny motorvej Give-Billund-E20-Haderslev

Foreningen har indsendt høringssvar til indledende høring af ny motorvej Give-Billund-E20-Haderslev.

Høringssvaret fra bestyrelsen er udformet med henblik at tilgodese medlemskredsens brede interesse baseret på kendte, overordnede kørselsmønstre.  Bestyrelsen er naturligvis vidende om, at det enkelte medlem kan have et andet syn på den foreslåede linjeføring og de opstillede alternativer.

Læs foreningens høringssvar.