Nyhedsbrev nr. 16 2016

Stort ryk ind til “Det Vilde Ræs”

Flagene blafrede på september himlen fra lastbilkranerne, der strakte sig højt til vejrs over udstillingsarealet hos NDI i Brørup, da foreningen i samarbejde med ITD og SUPERDÆK afviklede den store aktivitetsdag i lørdags.

De besøgende blev budt velkommen med blitzlys fra en af Politiets fotovogne, der holdt parkeret på adgangsvejen og dermed gav indledningen til de mange spændende aktiviteter, som bla. Politiet og Falck stod for.

I dagens anledning var blitzlyset fra ATK vognen alene blændværk – derimod var der mulighed for at gå hjem med den helt store præmie hos Superdæk, der udloddede præmier til en værdi af kr. 25.000.

De over 30 udstillere bød på et bredt sortiment af grej og serviceydelser til transportbranchen og de gentagne rundvisninger i NDI’s kæmpehaller med arbejdede værksteder trak hver gang et større publikum.

IMG_3988

Falck på hårdt arbejde

Falck stillede op med det tunge grej da man demonstrerede nogle af virksomhedens færdigheden i forbindelse med bjærgning af trafikofre og oprydning efter færdselsuheld.

En tankvogn var forulykket og havde fået nogle gevaldige knubs, så den var endt på siden.

Ved hjælp af luftpuder demonstrerede redderne hvorledes køretøjet lempeligt kunne rejses på højkant igen.

IMG_3990 (2)

Husk at checke motorolien!

I Ribe Amts Vognmandsforenings konkurrence var det nødvendigt at ramme de rigtige sekunder i et kvalificeret gæt for at gå hjem med et rejsegavekort på kr. 3.000: Hvor længe kunne Fredes gamle japaner køre uden motorolie? Langt de fleste gæt var for optimistiske for efter blot 15 sek. var der ikke mere liv i øsen.

Den stod derefter model til Falcks demonstration af frigørelse af ofre, der er fanget i et ulykkesramt køretøj.

Heldigvis har Daniel Boss Nielsen god forstand på gamle biler. Han afleverede det bedste gæt og kunne få overrakt sin præmie af formanden, der måtte sige farvel til sin japaner!

IMG_4002

Hurtige hænder bag disken

Heldigvis var det et erfarent personale, der bemandede fødevarehjørnet på NDI’s store gårdsplads.

Der var nemlig god efterspørgsel efter grillpølser med tilhørende drikkevarer, da grillene var varmet op og fadølshanerne kølet ned.

Det gode vejr styrker appetitten, men RAV medlemmer og foreningens venner, der sammen med ITD personale bemandede disken, var forberedt, så ingen behøvede at undertrykke hverken sult eller tørst!

IMG_3998

Velkommen til nyt medlem

Foreningen byder hjerteligt velkommen til nyt medlem:

SJ Thermo ApS v/Søren Lund Jepsen, 6690 Gørding