Nyhedsbrev nr. 1 2015

IMG_3047

Fornem hæder til RAV medlem

Formand Frede Matzen var på en af de fornøjelige opgaver, da han kort før jul aflagde besøg hos Vognmand Allan Rasmussen, Gredstedbro.

Anledningen var nemlig, at selvkørende vognmand Allan Rasmussen har nemlig fået IRU’s hæderspris bestående af både medalje, pin og diplom for flot kørsel.

Prisen gives til chauffører med over 20 års erfaring og mindst en million kilometer på vejen. Det er også et krav, at der ikke er alvorlige ulykker, trafikforseelser eller overskridelse af andre regler de seneste fem år.

De syv danskere, som i år har modtaget prisen, indtræder nu i en flot klub, bestående af 1.019 vejprofessionelle, der har fået hæderen i år. I alt 23 lande er repræsenteret, og der indgår både lastbil-, bus-, og taxichauffører på listen.

Foreningen ønsker Allan HJERTELIG TILLYKKE med hæderen!

Øgede rabatter hos OK

Foreningens medlemmer, som er kunder hos olieselskabet OK, kan se frem til en kontant nytårsgave fra selskabet.

Bestyrelsen har nemlig forhandlet sig frem til nye betingelser, således at foreningsrabatten fra årsskiftet øges med yderligere 3 ø. pr. liter brændstof og 10 ø. pr. liter AdBlue. Der er herefter væsentlige rabatter at hente for de medlemmer, der ønsker at tilslutte sig ordningen. Kontakt venligst sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Det fulde udbytte får kunderne, hvis man køber et andelsbevis i selskabet. Andelshaverne nød således i 2014 godt af en efterbetaling svarende til 15,78 ø pr. l. (excl. moms). Heraf er halvdelen udbetalt kontant og resten tilskrevet den personlige andelskonto som opsparing.

Nærmere betingelser og fordele ved køb af andelsbevis fremgår af www.ravf.dk.