Nyhedsbrev nr. 15 2016

Godt vejr til det “Det Vilde Ræs”

Prognosen for vejret den 3.september i Brørup tegner til at passe fortrinligt:

Holder udsigten, bliver der både vejr til at nyde de mange spændende udendørsaktiviteter – og til at slappe af indendørs med en snak med udstillere og kolleger når bygen kommer forbi!

Læs seneste nyt om “Det Vilde Ræs” her!

Tilmeld dig lynhurtigt via dette link: Tilmelding til Det vilde Ræs

Skulle du ikke få dig tilmeldt – men alligevel får lyst og lejlighed til at kigge ind – har vi både plads og en pølse til dig og dine ledsagere!!

“Vejen frem” – i Vejen

Vejen Kommune inviterer til en formiddag om transportbranchens udfordringer med fokus på løsningsmuligheder torsdag 29. september. Arrangementet med titlen “Vejen Frem – for transportbranchen” finder sted mellem klokken 9.00 og klokken 12.00 på Jacob Gades Allé nummer 1 i Vejen er en formiddag for transportvirksomheder, interesseorganisationer, uddannelsessteder, politikere og andre interesserede

Der sættes fokus på udfordringen med at finde kvalificeret arbejdskraft, herunder især chauffører, når Transportens Uddannelsesfond, Meldgaard og SPF-Danmark fortæller om deres erfaringer.

Derudover er der tre forskellige spor om import- og eksportmuligheder, lovgivning og myndighedsbehandling samt vejgodstrafikkens omfang og udvikling på vejnettet.

Det er gratis at deltage.

vejr brorup
Interesserede kan se mere om arrangementet og tilmelde sig her: