Kan du ikke læse nyhedsbrevet?
Se det i en browser – klik her.

 

  Nyhedsbrev nr. 8 – 21.04.2022

Kontor:

Søndre Egknudvej 1
6870 Ølgod

 

     
 
  Facebook
  Twitter
 

SOS Dansk Autohjælps 6 selvstændige distrikter indgår i medejerskab af European Breakdown Service

SOS Dansk Autohjælps seks selvstændige distrikter er gået sammen i et fælles selskab og har købt 40 % af ejerskabet i European Breakdown Service ApS (EBS). De resterende 60 % ejes af brødrene Markus og Morten Jørgensen, der sammen har drevet EBS gennem de senere år.
 
Grundlaget for konstellationen er, at der er fundet et godt match til sammen at udvikle EBS’ strategi og forretning i de kommende år. EBS har på godt et årti udviklet sig til en markant spiller inden for assistanceafvikling til den professionelle del af transportbranchen, ikke bare i Danmark og Skandinavien, men i hele Europa.
 
Det nye ejerskab bidrager til EBS’ muligheder for assistanceafvikling i Danmark, men det styrker også organisationen og mulighederne for at tilbyde eksisterende og nye kunder et endnu mere professionelt setup.
– Jeg anser det som et kæmpe skulderklap til hele teamet bag EBS, at et så stærkt team, som det SOS Dansk Autohjælps seks selvstændige distrikter udgør, vælger at gå med i kompagniskab. Det er det rigtige for EBS, og det er samtidig det rigtige tidspunkt at styrke vores organisation på. Det vil bidrage til, at vi kan fortsætte den udvikling, vi har været på siden dag 1, og samtidig holde det serviceniveau, som netop er grundlaget for denne udvikling, siger Morten Jørgensen, adm. direktør hos EBS
 
– De seks SOS Dansk Autohjælp-distrikter i Danmark ser også et godt perspektiv i det nye kompagniskab, som på ingen måde får nogen konsekvenser for den service og assistance, der i dag ydes over for SOS Dansk Autohjælps kunder. Dette er blot et supplement til vores nuværende forretninger og en næsten passiv investering, der skal være med til at styrke det stærke beredskab, vi i forvejen har rundt i hele landet, siger Jesper Rebsdorf, indehaver af SOS Dansk Autohjælp Sydjylland.