Nyhedsbrev nr. 25 2015

Få gevinst ved simpel IT

Simpel IT har givet bedre overblik og mindre administration hos Anders Bennedsen.

Et stigende antal opgaver gav også mere administrativt arbejde i virksomheden. Derfor besluttede Anders Bennedsen, at hver lastbil skulle få en tablet installeret, hvor chaufføren i et program indtaster informationer om sin tur, og så registrerer tabletten, hvor lang tid turen tager, og hvor hurtigt opgaven bliver afsluttet.

Hvor det administrative arbejde  tidligere foregik manuelt, er det i dag automatiseret og overføres automatisk videre til et økonomisystem, der registrerer virksomhedens daglige omsætning og fakturerer dagens kørsel. Det har gjort det nemmere at få et overblik over forretningen og virksomhedens køretøjer.

Hør mere om Anders’ projekt på RAV medlemsmødet den 12. nov. 2015 – og indtil da kan du varme op med at se en video, hvordan besparelserne blev virkelighed og hvordan de blev skabt.

Se video og læs om projektet her – eller klik på billedet:
Anders B

Rod i godskørselstilladelserne giver bøder

DTL har erfaret, at politiet giver bøder til vognmænd og chauffører, fordi de medbringer den originale godskørselstilladelse (den nye 10 års-tilladelse) på vejen. Den skal være på kontoret (basen).

I stedet skal der medbringes en bekræftet genpart med et unikt nummer. En fotokopi af originaltilladelsen eller genparten er ikke gyldige dokumenter.

Overtrædelsen koster 5.000 kr.

Trafikforhold Damgaardvej, Brørup

Som omtalt i et tidligere nyhedsbrev har Foreningen på et par medlemmers vegne rettet henvendelse til Vejen Kommune med opfordring til at tage en længe tiltrængt udvidelse af Damgårdvej i Brørup på budgettet for 2016.

Det ser nu ud til, at de fornuftige politikere i Vejen Kommune har indset, at der er et problem med færdsel med tunge køretøjer på den smalle vej.

Udmeldingen er, at der er afsat penge på budgettet, så hele projektet kan gennemføres i 2016. Om pengene så rækker er det næste spørgsmål – nærmere omtale på www.vejen.dk

Kæmpesucces på vognmandsdag

Mange vognmand, herunder mange af foreningens medlemmer lagde vejen forbi Superdæk og NDI i Brørup for at sparke dæk, da der forleden blev holdt åbent hus.

Det fejrer virksomheden med en række gode tilbud på vinterdæk – se tilbuddene og billeder fra dagen her!

Velkommen til nye medlemmer

Foreningen byde hjerteligt velkommen til nyt medlem:

Freia-Forellen Export A/S, Tofterup, 7200 Grindsted

Har du styr på udløbsdatoen på dit og chaufførernes EU-bevis?

Vi nærmer os hastigt årsskiftet og dermed også tiden, hvor erfaringen siger, at mange EU-beviser skal fornyes.

Dekra i Vejen anbefaler at få tjekket op på EU-beviserne i virksomheden.

Mangler du eller en ansat et kursus for at få fornyet EU-beviset, har man pladser klar  på kommende EU-Efteruddannelseskurser.

Anvend link til tilmelding til kommende kurser.

Har du brug for andre datoer, mere information eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Susanne Jensen-Iversen Tlf. 31 63 20 40