Nyhedsbrev nr. 20 2014

Chauffør får ingen erstatning

En arbejdsulykke kostede en lastbilchauffør et alvorligt benbrud, men omstændighederne gør, at han ikke får nogen erstatning. Det afgjorde Vestre Landsret forleden dag i sagen, som var rejst af fagforening 3F med krav om erstatning.

Læs mere

Få fighter pokalen – og kr. 100.000 til en firmafest

Fighter Pokalen er en pris, der anerkender små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark. Fighter Pokalen blev uddelt første gang i 2011. Det er en symbolsk pris, der hylder holdånd og belønner alle i virksomheden.

Præmien er øremærket et arrangement for alle medarbejdere i virksomheden. Igen i år er præmien på 100.000 kr.

Som virksomhed nominerer I jer selv til prisen ved at fortælle virksomhedens Fighterhistorie.

I år tager Fighter Pokalen udgangspunkt i, hvor langt I er nået efter flere år i finanskrisens skygge – og hvordan I ser jeres fremtid.

Fighter Pokalen tilfalder den virksomhed, der med fightervilje og masser af hårdt arbejde enten har eller er i fuld gang med at fighte sig til en stærk position i fremtiden. Læs mere her

Presse på RAV medlemsmødet i juni

På det velbesøgte medlemsmøde i juni måned, hvor emnet var “Finansiering i vognmandsbranchen” deltog journalist Claus Warncke fra TRANSINFORM.

Claus har skrevet en glimrende 3 siders artikel, der giver et  referat af mødets hovedindhold.

Nyhedsbrevet har fået lov til at gengive artiklen – hent den via dette link:
Artikel i TRANSINFORM

Sæt kryds i kalenderen til RAV udflugt

Bestyrelsen arbejder med et medlemstilbud om årets RAV udflugt og beder venligst medlemmer sætte kryds i kalenderen fredag til søndag 26. – 28. september.

Sidste års udflugt/studietur gik til Berlin og deltagerne nød en interessant og hyggelig tur til den spændende hovedstad.

Dette års turmål bliver enten Harzen eller Friedrichstadt/Helgoland.

Indbydelse med program udsendes, så snart planlægningen er helt på plads.