Chauffør får ingen erstatning

En arbejdsulykke kostede en lastbilchauffør et alvorligt benbrud, men omstændighederne gør, at han ikke får nogen erstatning. Det afgjorde Vestre Landsret forleden dag i sagen, som var rejst af fagforening 3F med krav om erstatning.

Læs mere

Få fighter pokalen – og kr. 100.000 til en firmafest

Fighter Pokalen er en pris, der anerkender små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark. Fighter Pokalen blev uddelt første gang i 2011. Det er en symbolsk pris, der hylder holdånd og belønner alle i virksomheden.

Præmien er øremærket et arrangement for alle medarbejdere i virksomheden. Igen i år er præmien på 100.000 kr.

Som virksomhed nominerer I jer selv til prisen ved at fortælle virksomhedens Fighterhistorie.

I år tager Fighter Pokalen udgangspunkt i, hvor langt I er nået efter flere år i finanskrisens skygge – og hvordan I ser jeres fremtid.

Fighter Pokalen tilfalder den virksomhed, der med fightervilje og masser af hårdt arbejde enten har eller er i fuld gang med at fighte sig til en stærk position i fremtiden. Læs mere her

Presse på RAV medlemsmødet i juni

På det velbesøgte medlemsmøde i juni måned, hvor emnet var “Finansiering i vognmandsbranchen” deltog journalist Claus Warncke fra TRANSINFORM.

Claus har skrevet en glimrende 3 siders artikel, der giver et  referat af mødets hovedindhold.

Nyhedsbrevet har fået lov til at gengive artiklen – hent den via dette link:
Artikel i TRANSINFORM

Sæt kryds i kalenderen til RAV udflugt

Bestyrelsen arbejder med et medlemstilbud om årets RAV udflugt og beder venligst medlemmer sætte kryds i kalenderen fredag til søndag 26. – 28. september.

Sidste års udflugt/studietur gik til Berlin og deltagerne nød en interessant og hyggelig tur til den spændende hovedstad.

Dette års turmål bliver enten Harzen eller Friedrichstadt/Helgoland.

Indbydelse med program udsendes, så snart planlægningen er helt på plads.