NYHEDSBREV NR. 2 2013


1. Foreningen har indkaldt til generalforsamling
2. Ny samkøbsaftale med olieselskab
3. Vognmandsfesten er på skinner

1. Foreningen har indkaldt til generalforsamling

Foreningen har udsendt indkaldelse til ordinær årlig generalforsamling på Hovborg Kro lørdag den 2. marts 2013, kl. 09.30.

Årets gæstetaler er statsaut. revisor Kaj Glochau, KPMG, der giver et indlæg med overskriften “Er der en fremtid for danske vognmænd?”

Kaj Glochau er god kendt med og har en stor berøringsflade med transportbranchen. Han plejer at give udtryk for sin uforbeholdne mening – forhåbentlig med en god debat til følge!

Efterfølgende afvikles ordinær årlig generalforsamling i “Ribe Amts Vognmandsforening af 2012”
 

2. Ny samkøbsaftale med olieselskab

Bestyrelsen har netop godkendt et oplæg på samhandel mellem et olieselskab og foreningens medlemmer. Aftalen bygger på puljeindkøb af brændstof med en attraktiv startrabat og mulighed for yderligere storkøbs rabatter, såfremt der kan opnås opbakning hos medlemmerne.

Bestyrelsen håber, at langt de fleste af foreningens medlemmer vil vurdere, at de  fra starten vil kunne opnå væsentlige besparelser på online casino canada brændstofindkøb  – og se frem til en attraktiv ekstra kontant bonus.

Oplægget præsenteres på generalforsamlingen.

3. Vognmandsfesten er på skinner

Rammerne er sat til den traditionsrige vognmandsfest, der igen i år afvikles efter samme kendte og populære drejebog som i tidligere år.

Hovborg Kro leverer den lækre menu og de udsøgte vine og “Madam Blå og PopRockerne” leverer dansemusik i alle genrer til alle aldersklasser.

Vognmandsfesten er den rigtige ramme for firmaudflugten eller -festen – og til hyggeligt samvær med gode kolleger og leverandører. Jo flere vi er – jo sjovere bliver det!

Tilmelding senest den 24.2.13 – se oplysninger i det udsendte program for generalforsamlingen.