Vil du hjælpe med at stoppe tyven?

Vi minder om arrangementet på tirsdag, hvor branchen mødes for at debattere med Politiet, hvad der i fællesskab kan gøres for at dæmpe kriminaliteten i vores område:

Tirsdag den 17. september 2013 på Hovborg Kro, kl. 17.00 – 19.30

Der vil være et indlæg om erfaringer fra Padborg: om kriminalitetsforebyggelse i transportsektoren og om hvordan situationen er i Syd- og Sønderjylland ved politikommissær Christian Østergård, 

Derudover fortæller vicepolitikommissær John Radmer, Nationalt Forebyggelsescenter, Rigspolitiet om det nationale samarbejde mellem transporterhvervet, politiet m.fl. om kriminalitetsbekæmpelse og –forebyggelse

Ønsket er, at der kan forankres et lignende projekt i “det gamle Ribe Amt” i samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi.

Hent beskrivelse og program her!

Arrangementet er GRATIS og du er velkommen til at tage din kollega med. 
 
Vi har 20 ledige pladser og det er først til mølle princippet. Dog kræves tilmelding til Lisbeth på aej@itd.dk eller til info@ravf.dk senest fredag den 13. september.

Har du styr på APV’en?

For nylig kom det frem, at hver tiende dansker ikke véd, hvad en arbejdspladsvurdering er for en størrelse. Og 16 procent mener ikke, at det er noget, som man bruger på deres arbejdsplads.

Et dyk ned i Arbejdstilsynets registreringer for besøg i virksomheder i brancherne for transport og engros, viser at APV er et problem.

Eksempelvis i brancheområdet “engros” var der enten ingen eller en mangelfuld APV i 267 tilfælde i forbindelse med Arbejdstilsynets besøg i 1.300 virksomheder i branchen i år. Og i transport af gods var tallet på 65 ud af 578 besøg, mens transport af passagerer var tallet 35 ved 221 besøg.
Men der er god hjælp at hente via branchevejledningen “Styr på dit Arbejdsmiljø“, som er udgivet af BAR transport og engros.

Har du ansat personale og er din APV mere end 3 år gammel skal den opdateres – kontakt foreningen – så hjælper vi dig gerne så du er klar til besøg fra Arbejdstilsynet.