Nyhedsbrev nr. 14 2016

Falck klipper Fredes gamle Mazda i stykker

En familie sidder fastklemt i deres bil eller lastbilchaufføren er væltet med et vognlæs korn. Det er eksempler på de redningsopgaver, som Falck kan løse.

Se de voldsomme kræfter der udløses ved frigørelse, når Falck laver en live demonstration til Det Vilde Ræs! lørdag den 3. september 2016 hos NDI i Brørup.

Læs om nogle af de øvrige spændende aktiviteter i:  Nyhedsbrevet

Af hensyn til cateringen er tilmelding nødvendigt – husk du må tage 2 ledsagere med.

Tilmeld dig lynhurtigt via dette link: Tilmelding til Det vilde Ræs

Medlemmer tager godt imod invitation til årets studietur

Ved tilmeldingsfristens udløb i dag kl. 12.00 havde 46 medlemmer og ledsagere tilmeldt sig til årets studietur, som går til Scania Production Zwolle, der er Scanias største og mest moderne samlefabrik i Europa.

Det betyder, at turen kan gennemføres og endeligt turprogram med praktiske oplysninger sendes til turdeltagerne i løbet af de kommende uger.

Bestyrelsen udtrykker stor tilfredshed med den solide tilslutning!

Bøderne kommer til Danmark

Et skarp rødt lys i forruden efterfulgt af lidt banden er dagligdagen på de europæiske veje, hvor fartkontroller er en naturlig del af vejbilledet. Nu kan det dog være, at selve banderiet bliver større, da SKAT også er begyndt at give oplysninger om ejerne af køretøjerne til udenlandske myndigheder. Det betyder, at bøderne faktisk kommer frem – selv om billedet er taget uden for Danmarks grænser.

Som udgangspunkt er vi godt tilfredse, da alle har et ansvar for at afvikle trafikken lovligt og sikkert, men vi er bekymrede for retssikkerheden, forklarer chefkonsulent hos ITD, Anders Jessen. (Kilde: ITD)

Læs hele nyheden: Her!

2015 godt år for OK a.m.b.a.

Foreningens samarbejdspartner, OK, fik igen et rigtigt flot regnskabsmæssigt resultat i 2015.

Det betyder, at andelshaverne kan glæde sig over at få udbetalt/hensat en bonus, der svarer til kr. 0,188 inkl. moms pr liter.

Set over de sidste 5 år er ligger man på et gennemsnit på kr. 0,194 inkl. moms pr liter.

Sammenholdt med den rabatsats, som foreningens medlemmer tilbydes, er der mulighed for at opnå en ganske betragtelig besparelse på brændstofomkostningerne.

Vil du have en bid af kagen, kan du møde OK på “Det vilde Ræs” – eller klik på logoet:

Velkommen til nyt medlem

Foreningen byder hjerteligt velkommen til nyt medlem:

Jørgen Mortensgaard, 7450 Ikast